Σάββατο 6 Οκτωβρίου, το Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Γλέντι στην πόλη μας…

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ” διοργανώνει παραδοσιακό Ηπειρώτικο Γλέντι.

Η εκδήλωση θα γίνει στον αύλιο χώρο του Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας, με ώρα έναρξης 8:30΄ το βράδυ.

Είναι η πρώτη φορά που διατίθεται ο χώρος του Ναού της πολιούχου της πόλης μας για τέτοια εκδήλωση, ενώ σημειώνουμε πως η Αγία Βαρβάρα, έχει οριστεί προστάτιδα του Πολιτιστικού Συλλόγου. 

Η παραχώρηση του χώρου έγινε με άδεια του Επισκόπου Φαναρίου κ.κ. Αγαθάγγελου, μετά από επίσκεψη στο γραφείο του, της Προέδρου του Συλλόγου κ. Νίκης Σιαραμπή και του μέλους του Συλλόγου κ. Εμμανουέλας Γεωργούση.

Στο γλέντι θα υπάρξει συγκρότημα με γνωστό ερμηνευτή Ηπειρώτικων τραγουδιών και πολύ καλό κλαρινίστα.

Μεζέδες, μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά και τα σχετικά θα περιέχει το μενού.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας ο Σύλλογος θα φροντίσει η διοργάνωση της εκδήλωσης να πραγματοποιηθεί σε στεγασμένο  χώρο, πιθανότατα σε Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.

Με την επίσημη ανακοίνωση από το Σύλλογο, οι λεπτομέρειες που αφορούν το Ηπειρώτικο Παραδοσιακό γλέντι, θα γίνουν γνωστές.

Πάντως πρώτη δόση από την παράδοση, τη λογοτεχνία, τους χορούς, τα τραγούδια και γεύσεις της Ηπείρου θα πάρουμε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, στις 7:30΄μ.μ. σε εκδήλωση του Συλλόγου, στα πλαίσια των Γιορτών Πόλης του Δήμου μας.

Όλοι λοιπόν στα προεόρτια, που είναι και η πρώτη Δημόσια εκδήλωση των Ηπειρωτών στην πόλη μας…